Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Hämta hem dina sinnen


torsdag 26 februari 2015

Familjevecka med spring

Kära läsare jag kommer att jobba som Yogaansvarig i Sälen en vecka i sommar med Springtime. Tror ni jag längtar? Ni tror rätt!

Hela min uppväxt har handlat om fjällen och naturliv för när jag var 6 år köpte mamma och pappa en fjällstuga i byn Klippen utanför Hemavan och där var vi i princip varje helg... tänk er att vi körde 84 mil tor. Vi fjällvandrade på sommaren liksom vintern. Alla dessa fina leder  som gav mig lugn i själen. Vi gick upp på var och varannan fjälltopp den ena med den vackrare utsikten än den andra. Vi tältade både här och där och vi lärde oss allt om svamp och hjortron! Vi pimplade röding på vintern på våra renfällar och vi bilade till Norge och fiskade torsk på sommaren... å jag saknar det livet.  Jag ÄLSKAR fjällen och fjällen FATTAS MIG här i Skåne! Nu så här några år senare har Springtime börjat med dessa resor till Sälen och det blev såklart en succé förra året och därför kör de nu två veckor i år och jag får äran att följa med och chansen att ta med min änglar en vecka i år. Vilken dröm!


Jag kommer helt klart att leda en JojkYoga i Sälen. Vad är då Jojk? Jo enligt Wikipedia så är Jojk, samiska för sång, alltså sameranas traditionella folksång. Sångerna handlar ofta om kärlek och relationer. En jojk kan beskriva en vacker flicka eller en käck pojke som man tycker om eller för den delen en rival som man inte tycker lika mycket om. Det är mycket känslor, glädje och sorg.

Familjevecka med spring! Den här veckan kommer fokus ligga på att ha roligt tillsammans hela familjen. Vi kommer erbjuda pass, tävlingar och påhitt för familjen att göra tillsammans samt separata pass bara för barnen och vuxna. Eftersom det finns gott om vandrings och löpleder att utforska i omgivningarna, alla i en fantastisk fjällmiljö vill vi gärna utnyttja det genom att ha ledarledda vandringar, traillöpningar och tävlingar i vacker fjällmiljö. Tanken är att alla ska kunna vara med och ha roligt tillsammans. Det finns vandrings och löpalternativ för både nybörjare, barn och den lite mer rutinerade vandraren/löparen. Lederna är väl uppskyltade med röda eller gula kryss, och det finns både rastskydd, raststugor och vindskydd längs dem.
Precis som alla andra veckor på våra Training Camps erbjuds även andra kompletterande träningspass såsom Yoga och Core med de bästa ledarna ur vår professionella ledarstab. Varför inte passa på att satsa på att prova träningsformer du aldrig provat innan!
Kolla här för mer info och anmälan!

Visst följer du med?
Kram
Anna

2 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Wow, låter helt fantastiskt. Det måste jag verkligen kolla in. För visst rycker det i fjälltarmen även för mig :)

Anna Lindh sa...

Jaaaa men häng på Anna!!