Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Hämta hem dina sinnen


söndag 13 juli 2014

Löparresa till Portulga

Hänger du med mig på en löparresa till Portugal i oktober med Springtime och Aftonbladet Wellness? Jag längtar faktiskt lite redan nu... Får man det? Självklart kan du testa en massa annan träning under veckan än bara löpning. Resan bjuder upp till glada dansklasser, vi kör hårda fyspass, mjukar upp kroppen med yoga och inspireras av våra föreläsare. Under veckan kan du välja mellan cirka 10 pass om dagen, men du väljer förstås själv precis hur mycket du vill och orkar träna!
Vi har inga måsten utan vill bara att du ska unna dig att må bra och få en vecka full av inspiration, motivation och ny energi.
Vi bor på hotell Yellow Monte Gordo på fina Algarvekusten i södra Portugal. Inom bekvämt avstånd från hotellet ligger ett härligt naturreservat med fina stigar för löpning och promenader, en hela två mil lång fantastisk strand, tennisbanor, simanläggning samt ett tiotal golfbanor.
Med oss på resan följer några av Sveriges bästa hälsoexperter och instruktörer... och då bland annat jag. Jag vågar lova en fantastisk vecka!
Kolla här för mer information!


Hoppas vi ses!
Kram
Anna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart jag ska me!!! /Kicki

Anna Lindh sa...

Härligt Kicki! Då ses vi!