Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Hämta hem dina sinnen


fredag 9 november 2012

SOMA

Är så glad! Har precis anmält mig till SOMAs första grundutbildning här i Sverige. Den går av stapeln nästa helg i STHLM.

När man som jag jobbar så mycket med utbildnign och så ofta står på golvet och underisara är det viktigt att hänga med i vad som händer, en form av omvärldsbevaknign. Det är även viktigt för den egna utvecklingen inom branchen samt att det är oerhört viktigt att fylla på med ny energi vilket görs när man utbildar sig för någon annan. Att bara få vara tyst och ta in. Jösses vad jag längtar efter det!

Så här beskriver Linus Johansson och Cecilia Gustafsson, grundarna till Soma sin tränignsform.

Soma är något som har vuxit fram genom en strävan. En strävan mot att förstå kroppens funktionella konstruktion och hur den konstruktionen ska användas i rörelse. Vi har experimenterat med våra egna kroppar och andras för att undersöka hur teorin tar form i praktiken. Vår strävan har gett oss tydliga och effektiva resultat samt bevis och argument som hela tiden tar oss vidare. Soma är vetenskapligt förankrat i alla led och är ingen genväg eller förenkling. Soma är hårt arbete.
Soma är de rörelser och den kunskap som kan ge dig det du vill ha och förtjänar, den perfekta kroppen.

Med pirr
Anna

Inga kommentarer: