Middag 20.30, vi äter ju gärna så sent som möjligt...
Trots full matsal så flöt allt och vi fick fin service. Det visade sig till och med att älsklingen fick hotellets special kopp till sin dubbla espresso efter maten. Finns bara två i huset, en blå och en rosa...
Älsklingen tog Moules creme (blåmusslor kokta med vitt vin, vitlök, örter & grädde) till förrätt och Cassoulet (lammkorv, lammfile, tomat, rödvin & getostkrokett) till huvudrätt. Utläckert!
Jag åt Soupe aux fruits de mer (skaldjurssoppa med ostron, havskräfta, gurka och dill) och sedan Truite grille (grillad forell från Tjärö med grillad havskräfta, kräftsky & vaniljsyrad fänkål). Till det en god flaska rött. Så nöjda !!!
Vi underhölls hela middagen av ett fyramanna band som spelade skön mix av jazz och soul. Mycket trivsamt och vi njöööt.
Med värme
Anna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar