Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Hämta hem dina sinnen


lördag 16 juli 2011

Jubileums Marathon Stockholm 14 juli 2012

Ghaa???
Vad hände där eg???
VA?
VA?
Va sa du, är vi anmälda nu?
Jag som sagt att jag aldrig, ALDRIG skall springa ett marathon på grund av skaderisken.... men man skall tydligen aldrig säga aldrig... eller?

Syrran går liksom från den ena tokigheten till den andra och lyckades på något underligt sätt manipulera mig så att vi helt plötsligt nu är amälda till Jubileums Marathon Stockholm 14 juli 2012!

"Intresset var super stort när anmälan för Jubileums Martahon i Stockholm 1912-2012 öppnade på eftermiddagen den 14 juli. Det var meningen att anmälan skulle öppna exakt kl 13.48 - exakt 99 år efter startskottet för OS-maran i Stockholm.
Tekniska problem på grund av den höga belastningen av loppets hemsida medförde att anmälan  inte öppnade förrän kl 13.55.
Under den första timmen kom det in 2455 anmälningar!
1007 löpare har redan anmält  då de utnyttjat möjligheten att anmäla sig till Jubileums Marathon samtidigt som de anmäler sig till Stockholm Marathon 2012.
Maximalt 8000 anmälningar accepteras och vi har två av dessa platser! Vet att det idag bara finns 700 platser kvar!!! Helt otroligt häftigt - historia skrivs! Så syrran nu kör vi stenhårt!!!
Information om hur du anmäler dig hittar du på http://www.jubileumsmarathon.se/start/index.cfm

Med spring i benen
Anna

Inga kommentarer: