Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Hämta hem dina sinnen


fredag 11 juni 2010

Vaxning?!

Hjälp!!!
Jag erkänner jag har aldrig någonssin vaxat mig. Nej inte ens benen... Många av mina vänner vaxar både benen, bikinilinjen (eller typ allt) samt under armarna inför sommaren. Men nehej inte jag. Är jag feg? Vaxar du dig? Gör det inte galet ont? Eller är det där med vaxning något man skall ha gjort innan man dör?


Med värme
Anna

4 kommentarer:

Julia S sa...

Ha ha, det där med vaxning är ju lite tricky. Vissa ställen funkar för mig, andra inte. Armhålan testade jag för några dagar sen... och jag säger bara en sak... ALDRIG MER. Kändes ju nästan som jag slet bort huden, och huden tyckte INTE om det kan jag säga. Men benen och bikinin funkar hyfsat bra. Benen är nog bästa valet för en first timer, skulle jag vilja säga =) men helt ärligt, det där med hår är ju så personligt. Man gör vad man känner för tycker jag!! Kram

Oskar Edlund sa...

Instämmer med Julia. Det där med hår är personligt. Att prova på t ex benen skadar ju inte, då vet du ju hur det känns och om det är värt det efteråt.

Jag har haft flickvänner som har vaxat benen och visst, det tar längre tid innan det växer ut igen, men rakar varannan eller var tredje dag så håller man håret kort.

Stillaeftertanke sa...

Julia, jösses vad modig du är! Armhålan... jag dör bara av tanken!
Jag älskar hår - på huvudet, men jag är rädd för smärta... så tack Oscar för ditt inlägg från "den andra sidan"... hihihi! Tror jag håller mig till rakning. Jag bli nog inte mer kvinna än så...
Kram till er båda
Anna

Lina S sa...

Allt jag kan säga är: IPL! Permanent hårborttagning under tex. armarna är grymt gött =) Slipp vaxandet som gör så ont (fast typ en SilkePil (Braun's epilator) gör det hela mindre smärtsamt, himla bra på benen tex (och inget mixtrande med vax)), och rakandet som get stubb och kanske tom. tråkiga inåtväxta hårstrån. Det var mitt inlägg i hårborttagningsdebatten =)