Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Varmt välkommen till Stilla Eftertanke

Hämta hem dina sinnen


söndag 8 augusti 2010

Håll

Ajajaj idag fick jag håll i sidan under min sköna runda här på Lidingö. Jag ville bara springa av mig lite i ett lugnt och skönt tempo. Njuta av vädret och den syrerika luften efter gårdagens hysteriska regnande och enormt vackra blixtrande. Tydligen slog blixten ner över 400 ggr under 10 minuter.
Att ge sig ut timmar efter ett ordentligt regnoväder är uppfriskande. Luften är rensad och fylld med syre. Det som däremot är negativt är att om man som jag älskar att springa i skogen blir skorna, strumporna, benen, rumpan och ryggen.... galet smutsig, kletig och kladdigt. Men det får man ta. Tur är väl att det finns tvättmaskin som min dotter Ella brukar säga.

Hur som helst vad gör man för att undvika håll? Självklara svar är att man skall undvika att äta och dricka innan träning och det är ju inga problem för mig för jag går ur sängen in i kläderna och ut! Ett annat förslag är att man drar ner på tempot... hahaha ja det går inte att köra på i hårt tempo för då gör det så fruktansvärt ont. Ett tredje förslag är att man masserar lätt där det gör som ondast, jo det brukar lätta men så kan man ju inte hålla på.
Mitt förslag som alltid har hjälpt mig, även idag är att plocka upp en sten som ryms i handflatan. Håll stenen med vänster hand om du har ont i vänster sida och med höger hand om du har ont i höger sida. Krama den hårt! Jag lovar att det släpper!

Med värme
Anna

1 kommentar:

Bara Sara sa...

Hmm. snubblade in på din sida och vill bara säga jag fått lära mig tvärtom och fått det att funka.. Dvs - har du ont i höger håller du stenen i vänster och tvärtom.. Hmm? Tankens kraft kanske också bidrar??